4 port. 400ram |
5 dl |
1 msk |
2 msk |
2 msk |
2 msk felix chilisås |
1 l |
2 st |
1 st |
1 msk |
1. Snitta, skölj och strimla purjolöken samt finstrimla vitkålen. 2. Låt fettet bli ljusbrunt i en gryta, stek färsen och rör den jämnt grynig. Låt purjolök och vitkål fräsa med en stund. Tillsätt senap, tomatpuré, chilisås, vatten och buljongtärning och koka ca 10 minuter. 3. Smaka av med soja, salt och peppar. Tips! En strimlad eller hackad paprika kan koka med de sista fem minuterna. Superenkelt och supergott. Tanken är förresten att jag ska lägga ut alla recepten från endagsmenyn här, så ni vet :) |
2 kommentarer:
Ska banne mig testas på familjen! :)
Kramar
Det tycker jag! Den är smaaaskens :) Jag brukar göra en stor kastrull och äta i flera dagar efter!
Skicka en kommentar