Dinkelwraps med kyckling och grönsaker i Hoisinsås
Till 6 wraps:
2 dl grovt dinkelmjöl
2 dl vetemjöl
2 tsk salt
2 ägg
2 dl lättöl
2 dl vatten
1 msk olivolja
Fyllning:
2 kycklingfileér
1/2 gurka
2 morötter
1 purjolök
2 msk + 1/2 dl hoisinsås
olivolja
salt och svartpeppar
Blanda allt till wrapsen, stek sedan i en torr het stekpanna. Som plättar. Strimla och stek kycklingen. Strimla morötter, purjo och gurka. Blanda i morötter och purjo när kycklingen är genomstekt, och låt fräsa med i 2 minuter. Ta från plattan och blanda i gurkan - gegga sedan i 2 msk hoisinsås. Bre även en msk hoisinsås på wrapsen innan du lägger på fyllningen.
Mums filibabba liksom.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar